El FIC-CAT busca joves crítics cinematogràfics per a la 13a edició del festival.

Un any més, el FIC-CAT comptarà amb el programa Nova Crítica, una activitat adreçada a joves crítics cinematogràfics que vulguin viure en primera persona l'experiència de cobrir un festival de cinema i la seva selecció oficial, amb l'acompanyament i la tutorització d’un professional.

Durant els dies del Festival, els seleccionats i seleccionades escriuran i editaran les seves crítiques cinematogràfiques i faran entrevistes als equips de les produccions de la Selecció Oficial per al blog digital del FIC-CAT i també tindran l'oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció del Festival que considerin més valuosa artísticament.

Per participar-hi, les persones interessades hauran d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “NOVA CRÍTICA + nom complet” i annexar-hi el seu Currículm amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional, així com una crítica en llengua catalana d'una pel·lícula de qualsevol gènere i any d’un màxim de 500 paraules.

Els aspirants hauran de disposar d'ordinador portàtil, disponibilitat completa durant els vuit dies del certamen -del 6 al 13 de juny a Roda de Berà-, i una bona comprensió i xpressió escrita en llengua catalana. Les despeses de l'allotjament aniran a càrrec del Festival.

Més informació a l’espai Nova Crítica del web del FIC-CAT.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta