Gràcies a l’aportació de l’Obra Social “la Caixa”.

Es vol contribuir a la igualtat d’oportunitats entre els infants de Roda de Berà alhora que es fomenta l’esport.

L’Ajuntament ha obert el termini perquè les famílies amb recursos econòmics limitats amb infants inscrits en alguna pràctica esportiva al municipi puguin demanar aquesta ajuda. El Ple va aprovar durant la sessió ordinària de gener per majoria, amb els vots a favor de Tria Roda, Ciutadans, PP i JxCat, les bases reguladores per a l’atorgament de la subvenció.

La regidoria d’Acció Social fa una important tasca continua per contribuir a millorar, en la mesura del possible, la qualitat de vida i el benestar de les famílies més necessitades del municipi. Dins de les seves polítiques, des de l’any 2015, signa cada any un conveni amb l’Obra Social “la Caixa” a través del qual la fundació col·labora amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament efectuant aportacions econòmiques perquè siguin destinades a determinades polítiques socials.

Enguany, la regidora Teresa Ferré va proposar destinar aquests fons al foment de l’esport entre les famílies amb escassos recursos econòmics, i contribuir a la igualtat d’oportunitats entre els infants. “Considerem que l’esport és una eina molt potent que ajuda a inculcar valors com la responsabilitat, la integració la superació personal, l’educació en hàbits saludables i el joc en equip, així com per evitar el sedentarisme. És per això que no volem que el cost anual de l’activitat sigui un impediment per aquelles famílies que no puguin pagar la inscripció anuals dels seus fills i filles”, ha assegurat Ferré.

L’aportació que ha fet l’Obra Social “la Caixa” és de 2.500 euros, a través del conveni que es va signar a l’agost passat. L’import de la subvenció correspondrà a l’abonament del 100% de l’import de la inscripció d’una activitat esportiva, amb el límit de 200 euros per unitat familiar. Podran acollir-se totes aquelles famílies amb menors d’edat al seu càrrec empadronades a Roda de Berà -amb una antiguitat de 12 mesos com a mínim-. L’activitat s’haurà de realitzar al municipi, a excepció d’aquelles modalitats esportives que no es facin a Roda de Berà.

La sol·licitud s’haurà de presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb la justificació de la despesa realitzada, abans del 31 de juliol.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta