canlenfrdeitrues

Notícies

Serà impartit per Femarec i subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

Un any més l’Escola d’Adults Municipal està treballant per oferir a la ciutadania un programa de cursos a través dels quals poder ampliar la seva formació, millorar la qualificació professional dels treballadors, i oferir als aturats més oportunitats per accedir al mercat laboral.

El primer curs organitzat és el d’operador de carretons i s’impartirà els dies 17, 19, 25 i 26 de març, de 8.30 a 14.30 hores. La part teòrica es farà a l’Escola i les sessions pràctiques s’impartiran a la seu de l’empresa GAM a Vila-seca. Està subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i impartit per Femarec.

Els interessats han de portar a l’Escola d’Adults el document DARDO, en el cas de les persones en situació d’atur, o la caràtula de l’última nòmina; una fotocòpia del DNI; el número d’afiliació de la Seguretat Social; i 5 euros per tramitar la inscripció.  

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.