Roda de Berà ha renovat un any més el certificat de Bandera Blava per a les platges Llarga i Costa Daurada. Així ho va anunciar ahir, 9 de maig, l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, en reconeixement a la qualitat i a l'excel·lència d'ambdues platges rodenques, que el llueixen des de l'any 1999 i 2005, respectivament.

Catalunya, amb 95, és el tercer territori de l'Estat amb més banderes blaves a les platges per darrere de Galícia (113), i del País Valencià (129), i se situa per davant d'Andalusia (90), de Balears (45) i de Canàries (49).

La Bandera Blava treballa vers un desenvolupament sostenible en platges i ports mitjançant l'atorgament d'aquest guardó. L'atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l'Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent. L'obtenció d'aquesta qualificació és la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners.

La Bandera Blava tornarà a onejar a les platges Llarga i Costa Daurada

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta