Les activitats es duran a terme el proper dilluns durant tot el matí al Pavelló Municipal.

La regidoria d’Esports, encapçalada per Gerard Solé, celebrarà el proper 9 de març la primera Diada de l’activitat física per a la gent gran, amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables a través de l’esport i de l’activitat física entre la gent gran per millorar la seva qualitat de vida.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb una classe dirigida de gimnàstica rítmica, a càrrec de l’associació cultural Luz de Luna. Seguidament, l’entitat farà una sessió d’estiraments, una part fonamental de l’activitat física que moltes persones obliden i que són necessaris per evitar lesions i millorar la flexibilitat.

A continuació, de 10 a 11, l’associació de Jubilats i Pensionistes farà una classe que barrejarà sevillanes, balls de saló, chi kung i ioga, perquè a més de practicar esport els participants passin una estona divertida.

A partir de les 11 del matí, Patricia Nuri, quiromassatgista, reflexòloga podal i especialista en condicionament físic de la tercera edat, impartirà una xerrada sobre “beneficis de l’activitat física i la memòria en la gent gran”.

A més a més, la jornada comptarà amb la implicació i la participació dels alumnes del Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Andreu Nin.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta