Notícies

La gorra amb l'entrada a PortAventura es podrà adquirir, a un preu de 20 euros, a l'Hotel d'Entitats.

Un any més l'Ajuntament de Roda de Berà col·laborarà amb la campanya solidària “Posa't la gorra!”, la qual enguany arriba a la seva quinzena edició a Tarragona.

De nou se celebrarà a Port Aventura Park, el 10 de juny, amb una gran festa en la qual el parc temàtic s'ha abocat especialment per fer gaudir d'una jornada especial on s'unirà la diversió, la solidaritat i el compromís envers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La gorra d'aquesta edició, la qual inclou l'entrada a Port Aventura el dia de la festa, té un preu de 20 euros, i ha estat creada per la marca esportiva Munich amb un disseny molt colorista i juvenil.

La campanya està impulsada per l'Associació de Nens amb Càncer, AFANOC, i té l'objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l'existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i aconseguir els mitjans necessaris per pal·liar les carències en serveis i instal·lacions que es generen a partir del diagnòstic, aconseguir més recursos per tal que els infants malalts puguin gaudir de la seva infància amb els mateixos drets i oportunitats que la resta d'infants, oferir-les-hi suport psicosocial, així com mantenir la casa dels Xuklis.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb la compra de la gorra poden adreçar-se a l'Hotel d'Entitats de Roda de Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.