Notícies

Amb el crit “Ei, jove, t’estem buscant!” el Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà busca joves d’entre 12 i 30 anys que tinguin algun talent especial, que cantin, ballin, toquin un instrument musical, punxin música, facin grafits o bé pintin.

En el marc de la celebració del seu 20è aniversari, dins del programa que la regidoria de Joventut està organitzant, el PIJ ha començat a preparar un “Got Talent” a la rodenca, en el qual també es convidaran a joves talents dels altres municipis de la zona TRAC, Torredembarra, Altafulla i Creixell, per tal de donar-los-hi a conèixer, amb la diferència que en aquest cas no hi haurà un jurat i tots seran guanyadors.

Els joves interessats s’han d’inscriure al PIJ, i actuaran, en solitari o bé en grup, durant la cita que se celebrarà el 17 de juny a la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines”.

Festa Holi

Per celebrar el 20è aniversari l’àrea de Joventut ha preparat una Festa Holi, la popular festa dels colors que tant èxit va tenir durant la Festa Major de Sant Bartomeu 2016.

Així, el proper 10 de juny l’aparcament del carrer Sínia, a l’urbanització Costa Daurada, s’omplirà de música i es tenyirà de pols de colors amb un festival a càrrec d’Urban Events Barcelona. L’entrada serà gratuïta.

Festa Holi de Roda Jove el passat estiu

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.