Per detectar de manera preventiva fuites a la xarxa municipal d’aigües i garantir així la màxima eficiència en el servei.

El departament de Serveis Tècnics de l’Ajuntament des de fa unes setmanes està portant a terme una campanya preventiva per detectar fuites no visibles i millorar així la xarxa municipal d’aigües. Per aquest motiu s’han produït diferents talls en el  subministrament durant les últimes setmanes atès que, un cop identificada la fuita, s’ha de procedir a la reparació de la canonada afectada.

L’Ajuntament va comprar l’any passat una màquina de detecció de fuites, un aparell modern i fiable que s’està utilitzant per cercar aquestes fuites. Amb aquesta eina, durant la nit, un treballador de la Brigada Municipal està revisant metre a metre la xarxa d’aigua potable municipal, que té una extensió de 96 quilòmetres de canonades, per detectar punts crítics i minimitzar les pèrdues que fins ara es patien al llarg de l’any.

El regidor de l’àrea, Manel González, ha assegurat que “aquest és un pas més en la millora continua que l’Ajuntament està efectuant en la xarxa municipal d’aigua potable per tal de modernitzar-la”. En les últimes setmanes s’han efectuat nombroses actuacions que a la llarga generaran un estalvi important d’aigua per al consistori i una gestió més eficient d’aquest recurs natural tan escàs. 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta