La vigència d’aquestes mesures, adoptades per decret d’Alcaldia, s’allargarà des d’avui i fins el 27 de març, revisable segons la situació de cada moment i les recomanacions que facin les autoritats sanitàries.

Aquest migdia l’Ajuntament de Roda de Berà ha pres noves mesures d’urgència per tal de lluitar contra l’evolució del virus SARS-Cov-2 al municipi, donant resposta a les mesures de distanciament social i a les recomanacions trameses per la Generalitat de Catalunya. Les noves mesures entren en vigor avui mateix i tenen una vigència mínima de 15 dies, fins el 27 de març, tot i que es revisaran d’acord amb la situació epidemiològica de cada moment.

Pel moment, se suspenen totes les activitats col·lectives, públiques i privades, programades al camp de futbol municipal, al pavelló municipal, a la zona esportiva Eixample Les Piscines, a la sala polivalent del Punt d’Informació Juvenil, a la sala polivalent del Casino Municipal. També se suspèn el mercat dels dijous, el qual avui s’ha celebrat amb un terç dels paradistes, però en no poder garantir el compliment de la restricció de l’aforament d’una tercera part, s’ha pres la decisió de suspendre’l.

Per altra banda, a través del decret d’Alcaldia emès, se suspenen totes les activitats formatives o de reforç organitzades per l’Ajuntament o que es realitzin en espais municipals com l’Escola d’Adults Mediterrani, el Punt d’Informació Juvenil, l’Hotel d’Entitats i el Casal Cultural Les Monges; així com totes les activitats públiques culturals, d’oci o d’entreteniment organitzades per la Biblioteca Municipal Joan Martorell i Coca, la Roca Foradada i el Centre Obert. El decret també suspèn qualsevol activitat pública organitzada per l’Ajuntament de participació inferior a 1.000 persones en la qual no es pugui garantir el compliment de la restricció d’un terç de l’aforament.

Pel que fa a la resta d’activitats i esdeveniments, es limita la participació de persones a un terç de l’aforament màxim autoritzat, com per exemple, 20 persones a la Biblioteca Municipal, que oferirà exclusivament el servei de préstec i devolucions, i anul·la el servei de wifi i ordinadors, així com la sala de treball i lectura. Altres serveis també es veuran afectats en aquest sentit, i a partir d’avui l’aforament màxim permès del Museu de la Ràdio serà de 75 persones; 20 persones a la sala polivalent de l’Hotel d’Entitats; o 32 persones a l’àrea de lleure dels Llimoners.

Finalment, la Llar d’Infants Municipal Els Petitons també romandrà tancada, donant seguiment a la mesura pressa per la Generalitat de Catalunya de tancament de tots els centres educatius durant els propers 15 dies.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta