canlenfrdeitrues

Notícies

Amb motiu de l’emergència sanitària declarada pel coronavirus, i per evitar concentració de persones en un mateix espai.

A partir d’avui dissabte, i fins a nou avís, els parcs infantils i les pistes esportives romandran tancats temporalment per evitar la concentració de persones en un mateix lloc. Els espais seran precintats per la Policia Local. 

L’alcalde Pere Virgili demana a la població que sigui responsable amb les mesures adoptades per les autoritats sanitàries, així com pel Govern de l’Estat i de la Generalitat, per tal d’evitar la propagació del Covid-19, i prega que romanguin a casa i evitin desplaçaments innecessaris.

Amb aquesta mesura es pretén minimitzar en la mesura del possible el contagi entre els ciutadans de Roda de Berà, sobretot entre un col·lectiu tan vulnerable com són els infants, i es complementa amb la resta de mesures que l’Ajuntament ha aprovat durant els últims dos dies.

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.