El departament de Comunicació ha decidit obrir aquest nou canal d’informació per poder arribar a més persones en la difusió d’informacions importants i d’interès per a la ciutadania.

L’Ajuntament de Roda de Berà ha obert aquest matí un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de l’aplicació gratuïta de missatgeria Telegram, amb l’objectiu d’arribar a un nombre més ampli de població en aquests moments excepcionals que viu el país arran l’emergència sanitària generada pel coronavirus COVID-19.

Les persones que ho desitgin podran unir-se al canal i començar a rebre, de manera immediata i unidireccional, missatges importants, avisos d’incidències, continguts d’interès, l’agenda o consells. Aquesta serà, de fet, la principal finalitat del canal, informar al més aviat possible a la ciutadania sobre informacions d’última hora.

Per subscriure’s cal tenir l’aplicació Telegram al telèfon mòbil o a la tableta, buscar el canal “Ajuntament de Roda de Berà” o a través de l’enllaç https://t.me/rodadebera

D’aquesta forma, el nou canal s’afegeix als perfils socials de l’Ajuntament a Facebook, Instagram i Youtube.

Telegram és una aplicació amb unes funcionalitats similars al WhatsApp, però amb avantatges que la fan indicada com a canal de comunicació entre mòbils, atès que no emmagatzema fitxers a l’aparell i no empra dades de contacte dels usuaris, fet pel qual compleix els requisits de la nova Llei de Protecció de Dades, i no es fa necessari dur a terme cap tràmit previ per subscriure’s.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta