canlenfrdeitrues

Notícies

Es continuarà reforçant la vigilància per assegurar que tothom compleix amb les restriccions.

Durant la jornada d’ahir la Policia Local de Roda de Berà va denunciar sis persones que no estaven complint amb les restriccions decretades per l’estat d’alarma per la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Tres d’aquestes denúncies van ser interposades per incomplir les mesures cautelars acordades per les autoritats sanitàries i no fer cas als requeriments dels agents de policia. Les tres restants, a més a més, sumen delictes de desobediència i falta de respecte als agents.

El cap de la Policia Local recorda que continuarà reforçant la vigilància per assegurar que tothom compleix amb les restriccions i que tan sols surten de casa en cas d’extrema necessitat i en els supòsits permesos per l’estat d’alarma.

Finalment, en el seu comunicat, els agents han agraït la solidaritat i la col·laboració dels rodencs i rodenques que estan respectant el confinament per l’estat d’alarma i demanen que la ciutadania continuï actuant d’aquesta manera per guanyar, plegats, la batalla al coronavirus.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.