Marina Marlo va aconseguir aplegar a l'avinguda Arc de Berà desenes de persones.

La ruta tindrà lloc del 27 de maig a l'11 de juny amb una participació de quinze establiments.

La tercera edició de la ruta de tapes de Roda de Berà va engegar motors el proppassat dissabte amb la celebració de “El Xupinazo”, tota una jornada plena d'activitats i festa a l'avinguda Arc de Berà.

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Restauradors, va donar així dissabte al migdia el tret de sortida a la Roda Tapa 2017 amb la presència de l'alcalde, Pere Virgili, i dels regidors i regidora Manel González, Joan Enric Vidal i Cèlia Treserres, aquesta última també com a presidenta de l'Associació de Comerciants i Restauradors, acompanyada pels companys de l'entitat, Susana Zafra, Jorge Baltasar i Gisela.

L'esdeveniment va començar a les 11 del matí amb activitats infantils i jocs d'aigua i va continuar amb l'actuació del coro rociero de Creixell “Aromas de Azahar”, i cant a càrrec de “Jara i Marisma”. A partir de les 5 de la tarda, de nou va haver-hi activitats per als més petits, i seguidament, fins les 8 de la tarda, una actuació del grup de sevillanes “Menta i canela”, del solista Ignacio Gomero i del grup de ball “Arte flamenco”.

El plat fort, però, va arribar a les 9 del vespre amb l'actuació de la cantant Marina Marlo, qui va aconseguir aplegar desenes de persones per veure la seva primera actuació a Roda de Berà després del seu reeixit pas pel programa “Got Talent” i de convertir-se en la guanyadora de l'especial “Got Talent Junior”. La festa va finalitzar amb una festa revival a partir de 2/4 d'11 de la nit.

Roda Tapa 2017

La tercera ruta de tapes de Roda de Berà arriba amb quinze propostes per descobrir i degustar, dissenyades amb originalitat i molta cura pels establiments participants.

El preu de la tapa més una beguda s'ha fixat, com en anterior edicions, en 2,5 euros, un preu molt competitiu tenint en compte la complexa elaboració de totes les propostes. Entre elles trobarem tapes tan creatives com el “Napulee” de La Cucina è Teresa, una bomba de pasta farcida de mozzarella amb salsa casolana i pèsols amb un rotllet de carbassó farcit de formatge ricotta, pernil dolç i mozzarella; la Torradeta de Cal Isidre, un pa de vidre amb fons de porro, bacon i rul de cabra amb ceba deshidratada amb mel; o la proposta del Refugi de Roda, un tàrtar de salmó amb alvocat i perles d'arengada amb cruixent de parmesà. D'altres més senzilles però que tenen l'èxit assegurat, com el “Bocadito Mexicano” del bar Trenta-Vuit vell, una barqueta de blat farcida de carn, fesols, salsa i guacamole; el sandvitx de carpaccio de vedella i crema de formatge amb espècies, de la Pastisseria Queralt; o la mini hamburguesa Tropical-Bar.

Completar tota la ruta tindrà premi directe, un barret commemoratiu, i la possibilitat de participar en el sorteig de tres premis, un viatge a Donosti per a dues persones; un rellotge de marca; i un txec regal valorat en 40 euros per bescanviar als comerços de l'Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà.

L'objectiu d'aquesta iniciativa gastronòmica és promocionar l'oferta de restauració local, convidar als vilatans a que surtin al carrer i gaudeixin del comerç rodenc, així com oferir una activitat diferent que uneixi els establiments del nucli urbà i de la zona costanera en un mateix esdeveniment.

Els establiments participants són Cal Isidre, Dickens, Diverespai, Frankfurt Maikel, la Cucina è Teresa, Frankfurt Ibérico, Pastisseria Queralt, Pizzeria Maxim, el Refugi de Roda, Rostisseria Tona, Bar Roshe, Bar RH, Trenta-vuit, Trenta-vuit vell i Tropical Barà.

Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo
Roda Tapa 2017 - El Xupinazo

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta