canlenfrdeitrues

Notícies

Tres tractors polvoritzadors se sumen a partir d’ara a les tasques de desinfecció de les vies públiques.

Des dels primers dies de confinament l’Ajuntament de Roda de Berà va reforçar les tasques de neteja viària i desinfecció a les zones amb més afluència de gent durant l’estat d’alarma, com podien ser les zones comercials, les properes a entitats bancàries, al consultori mèdic o als edificis municipals.

La regidoria de Serveis Tècnics ha volgut ara anar més enllà per extremar les mesures d’higiene al municipi i intensificarà a partir d’avui la desinfecció de les vies públiques a tot el terme municipal amb la col·laboració de tres empreses del municipi, les qui, gràcies a l’ús de vehicles agrícoles polvoritzadors, podran arribar a més àrees amb una sola passada. 

La neteja del municipi s’està centrant sobretot en l’efecte viricida. El personal de la brigada, abillats amb vestits i ulleres protectores, desinfecta primer amb el producte i, seguidament, neteja amb aigua a pressió. Amb els tractors la neteja funciona de forma similar, polvoritzant des dels vehicles el producte desinfectant.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.