canlenfrdeitrues

Notícies

De l’empresa Silvalac, la qual s’ha reinventat per col·laborar amb la lluita contra el coronavirus i està fabricant bates per als hospitals.

Moltes empreses de tot el país han posat les seves plantes de producció i les seves plantilles de personal a disposició de la lluita contra la COVID-19. Una d’elles ha estat l’empresa Silvalac, de Santa Margarida i els Monjos, la qual, en pocs dies, ha aconseguit fabricar més de 25.000 bates per repartir entre el personal mèdic de Tarragona i també de Barcelona.

L’Ajuntament es va posar en contacte amb l’empresa i els hi va demanar bates per poder portar a les residències de la gent gran, Barà Bahia i Mirador de Barà, així com també al centre de dia Marinada, que tot i estar tancades les instal·lacions d’aquest últim per l’estat d’alarma, està oferint un servei essencial a domicili, i també necessiten mesures per garantir la protecció dels avis i àvies.

La donació es va rebre ahir al vespre i aquest matí membres de Protecció Civil les han anat a portar als tres centres. Aquesta és un donació molt important per a ells, en uns moments en què el material sanitari és tan difícil d’aconseguir i esdevé tan important per salvar vides.  

Silvalac

La companyia forma part del Grupo Armando Álvarez, i fins abans de la crisi estava especialitzada principalment en la transformació de plàstic per al sector de la higiene i l’alimentació. En veure que molts centres mèdics tenien problemes per adquirir bates i estaven emprant bosses de la brossa de plàstic, van decidir actuar i començar a fabricar bates d’un sol ús.

De forma específica una màquina es dedica les 24 hores del dia a la fabricació d’aquestes bates d’un sol ús. Des de la companyia asseguren que continuaran invertint els seus esforços perquè els sanitaris puguin disposar de mesures de protecció en uns moments tan complicats com els actuals.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.