Roda de Berà va acollir el passat 28 de maig la quarta edició del Trail de Muntanya, organitzat per Fun Sports i l'Ajuntament de Roda de Berà.

Un total de 165 corredors de totes les categories es van donar cita passades les 8 del matí a l'avinguda Fèlix Martorell per tal de gaudir d'un matí d'esport. El tret de sortida de la primera cursa, de 4,8 quilòmetres, es va donar a les 9, i deu minuts més tard s'iniciava el trail d'11 quilòmetres.

El primer corredor de la curta arribava tan sols 16 minuts després, en Marc Aranda, i la primera fèmina amb un temps de 23'19'', la Laura Palleja. Pel que fa a la distància llarga el corredor més ràpid va ser Manuel Torres, amb un temps de 43'24'', i l'Anna Cuartero va ser la primera dona en creuar la meta, en 54'49''.

Quant al premi local, Míriam Arroyo va ser la rodenca més ràpida de la cursa de 4,8 quilòmetres, i Juan Repiso el més ràpid; i del trail llarg, Marta García es va emportar el trofeu a la local més ràpida; i Juan Coronado en la categoria masculina.

Cal destacar la gesta d'Àngel Ceada, qui per quart any consecutiu va aconseguir ser el corredor més veterà en finalitzar la cursa. Nascut l'any 1939 continua en actiu, entrenant cada dia.

Kids Run

A 2/4 d'11 del matí es va donar inici a les curses infantils Kids Run. La primera va ser la de 100 metres per a infants de 3 a 5 anys, en la qual Montse Requena va ser la nena més ràpida, i Lobo Romero el més ràpid en creuar la meta.

Seguidament es va donar el tret de sortida a la cursa infantil, de 600 metres, destinada als infants de 6 a 9 anys. En aquest cas en Pol molina i la Laura López van ser els més ràpids, en les categories masculí i femení, respectivament.

I finalment, l'Amar Haddad, i la Carla Izquierdo van ser els guanyadors de les seves categories en la cursa juvenil, de 1.200 metres, que es va organitzar per a nens i nenes de 10 a 14 anys.

Tots els trofeus van ser lliurats per Cèlia Treserres, regidora d'Esports; per Manel González, regidor de Joventut de l'Ajuntament; i per Francesc Sentís, regidor de l'Ajuntament de la vil·la veïna de Creixell.

IV Trail de Muntanya de Roda de Berà
IV Trail de Muntanya de Roda de Berà
IV Trail de Muntanya de Roda de Berà
IV Trail de Muntanya de Roda de Berà

Mira totes les fotos a la galeria del IV Trail de Muntanya al nostre Facebook:
@ajuntament.rodadebera

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta