Demà, 23 d’abril, viurem una Diada de Sant Jordi molt diferent, i la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca s’ha adaptat perquè tots puguem viure una diada especial.

Des de l’Ajuntament vam fer una crida perquè tots omplim els nostres balcons i finestres de roses de Sant Jordi. I perquè sigui més fàcil la Biblioteca ha publicat un vídeo del taller familiar de reciclatge per aprendre, amb els petits de la casa, a fer roses amb paper de diari i que demà tots i totes puguem tenir la nostra rosa.

La Biblioteca ha preparat amb molta antelació aquest Sant Jordi confinat i va demanar que els seus usuaris, adults i infants, enviessin vídeos o fotografies recomanant llibres, contes, còmics... per fer partícips a tots ells i elles. Així, durant tota la diada de demà anirà compartint a les seves xarxes tot aquest material que ha anat recopilant, sota el títol “Parlem de llibres”.

Dedicat als petitons i petitones de la casa, compartirà a les seves xarxes socials un vídeo conte “Terra de Cavallers” de Rosa M. Nadal. Els adults també tindran el seu moment i podran gaudir del conte per a adults “De petit, tos de gos; de gran, pota d’elefant”, de l’obra “Tretze tristos tràngols, d’Albert Sánchez Piñol.

Finalment, també ha editat un vídeo amb totes les novetats editorials infantils i juvenils, perquè aquells que encara no sàpiguen quin llibre regalar demà ho tinguin més fàcil.

Club de lectura virtual

Els clubs de lectura esdevenen una de les activitats que més èxit tenen, i per aquest motiu la Biblioteca ha buscat la forma de poder continuar oferint el servei però a distància amb els clubs de lectura virtuals. Es farà a través de l’aplicació Duo, i tot aquell que vulgui participar s’haurà d’apuntar abans.

El primer tindrà lloc el proper dilluns, a partir de les sis de la tarda, amb l’obra “Contra el viento” d’Ángeles Caso. Durant la sessió es decidirà quina serà la propera novel·la del club.

 

 

 

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta