Una quarantena de voluntàries i voluntaris estan abocats amb la confecció de mascaretes.

Després de cosir més de 5.000 mascaretes per als adults, l’Ajuntament va començar la passada setmana a confeccionar mascaretes amb un patró més petit per als nens i nenes de Roda. Ja s’han començat a repartir les primeres amb l’objectiu que els infants puguin tenir la seva pròpia mascareta, perquè tot i que no sigui obligatori el seu ús, la Generalitat recomana que els majors de 3 anys la portin durant les seves sortides al carrer.

Els establiments on ja es distribueixen gratuïtament són: la Papereria Anna, la Farmàcia de Roda, el Forn Pastisseria Queralt i la Pastisseria Mare Nostrum (plaça Sant Jaume).  

Pel que fa a les mascaretes d’adults, es continuaran distribuint al Forn Pastisseria Queralt, el Forn Roda, l’estanc Vives, la papereria Anna, el Coaliment de Costa Daurada (Leo center), la carnisseria Sandra, el Marietas Coffee, l’estanc del Roc i la Farmàcia de Roda.

Confeccionades amb material TNT

Fins ara les mascaretes casolanes s’havien cosit amb roba de cotó, però l’Ajuntament ha adquirit un nou material anomenat TNT o teixit no teixit, 100% polipropilè, amb una densitat de 70gr el metre quadrat. Perquè siguin encara més efectives s’emprarà una doble capa d’aquest material, que és hidro-repel·lent.  

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta