canlenfrdeitrues

Notícies

Particulars i empreses del municipi s’aboquen amb els més necessitats col·laborant amb el Punt de Distribució d’Aliments (PDA).

El departament de Serveis Socials està vivint actualment les conseqüències socials més dures de la crisi sanitària per la COVID-19. L’Ajuntament ha vist com la demanda de productes de primera necessitat per part de les famílies vulnerables s’ha anat incrementant setmana rere setmana. Actualment són 84 les famílies, 212 persones, les que reben lots d’aliments bàsics, 37 de les quals, formades per un total de 99 persones, esdevenen nous expedients que han entrat d’urgència recentment, amb l’informe previ de la treballadora social.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament està invertint tots els esforços econòmics i humans necessaris, i està comptant amb la col·laboració de nombrosos particulars i empreses del municipi que s’hi han abocat per ajudar els més necessitats.

L’última donació rebuda ha estat la de l’empresa CC Adicciones, del centre terapèutic i de desintoxicació de Roda de Berà, el representant de la qual es va apropar ahir al matí al PDA per portar aliments i productes de primera necessitat. Aquesta, s’uneix a la important donació de 6.000 euros que va fer la família Martorell, propietària del càmping Park Playa Barà, a les donacions de verdures que fan “Del huerto a la mesa” i “L’Hort d’en Pepito”, o les donacions diàries de pa que realitza el Forn Pastisseria Queralt.

També se sumen les nombroses aportacions de particulars que s’hi han interessat, trucant a l’Ajuntament o bé a Serveis Socials, de com podien fer una donació al PDA. Qualsevol particular que vulgui col·laborar amb el Punt de Distribució d’Aliments pot adreçar-se a un dels supermercats del municipi, comprar els aliments que vulgui i trucar a Serveis Socials (977 80 93 38) per avisar de la seva donació. Des de l’Ajuntament passaran a recollir els aliments i es distribuiran amb els lots setmanals destinats a les famílies més vulnerables del municipi.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.