Notícies

El programa estarà format per actuacions molt potents que atrauran a un públic diferent cada setmana.

S'iniciarà l'1 de juliol a la nit amb un triple concert amb Marina Marlo, la Coral Verge de Berà i els alumnes de les escoles de música de Roda de Berà i el Vendrell.

S'ha construït una graderia i un escenari per adequar l'espai natural i reconvertir-lo en una zona per a espectacles i esdeveniments culturals.

Pedrera de l'Elies

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament escalfa motors per engegar el que serà l'estiu més cultural de tots els viscuts fins ara a Roda de Berà, amb el tancament del programa definitiu de la segona edició del projecte Estiu a la Pedrera.

El cicle de música i concerts va esdevenir tot un èxit d'assistents i de crítica en la seva primera edició l'any passat, i amb aquest precedent l'Ajuntament es va posar a treballar per aconseguir enguany encara millors resultats. Tot apunta a que serà així, tenint en compte els noms i els títols que conformen el programa.

D'aquesta forma, a partir de l'1 de juliol i fins el 2 de setembre, la Pedrera de l'Elies es convertirà cada setmana en un espai de concerts, actuacions i projeccions, per tal d'apropar la cultura a tots els públics, oferint activitats de qualitat en aquest marc natural incomparable.

D'entre els concerts que s'han programat destaquen, el dia de la inauguració, el de la jove cantant Marina Marlo, molt estimada a Roda de Berà, i que ja va aplegar un gran nombre de públic a la seva primera actuació al municipi després del seu pas pel programa televisiu “Got Talent”; la coral Verge de Berà, acompanyada pels alumnes de l'Escola de Música de Roda de Berà i del Vendrell, el mateix dia; el concert de Jaume Arnella, el 22 de juliol; l'actuació de Quico Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, el 29 de juliol; l'actuació del duo Cashalada Cia, els qui portaran el reeixit espectacle “Two ladies or not two ladies”, el 5 d'agost; la projecció del documental “Jvjol-Gaudí. Dos genis de l'arquitectura”, el 19 d'agost; o el concert que oferirà Roba Estesa amb el seu “Descalces on Tour”, el 2 de setembre, entre d'altres títols destacats.

Totes les actuacions seran a partir de les deu de la nit i inclouran un tast de vi o cava a càrrec dels cellers col·laboradors, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, caves Esmel i Adernats, vinícola de Nulles.

Adequació de la Pedrera de l'Elies

L'escenari, l'incomparable marc de la Pedrera de l'Elies, també s'ha vist modificat per acollir amb major comoditat totes les actuacions. D'aquesta forma l'antiga pedrera romana s'ha reconvertit, conservant les seves característiques naturals que la fan única i tan especial, però adequant-se com un espai de concerts i activitats lúdiques i culturals. Així doncs, s'ha construït una graderia destinada al públic, per tal d'ampliar l'aforament. La grada s'ha disposat en el talús que salva el desnivell entre carrer i pedrera, respectant la natura i els arbres existents, de manera que aquests han determinat la longitud total de la grada. La ubicació permet, a més, l'accés a la graderia des del propi carrer o bé des de l'esplanada de la pedrera, amb vistes cap a la zona on se solen realitzar les actuacions, i on s'ha construït també un escenari.

Programació

El número de concerts i actuacions s'ha ampliat en aquesta edició i passa de set a onze, amb el següent calendari:

1 de juliol

Inauguració del programa Estiu a la Pedrera.
Concert de la cantant Marina Marlo, de cant coral amb la Coral Verge de Berà i la participació dels alumnes de les Escoles de Música de Roda de Berà i del Vendrell.

8 de juliol.

Concert del grup “The Soulpop Jazz Project”

15 de juliol.

Concert de Bcn Sax Quartet (BSQ)

22 de juliol.

Concert de Jaume Arnella

29 de juliol.

Concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

5 d'agost.

Actuació de Cashalada Cia “Two ladies or not two ladies”

12 d'agost.

Projecció selecció FIC-CAT

19 d'agost.

Projecció del documental “Jvjol-Gaudí. Dos genis de l'arquitectura”

2 de setembre.

Actuació de Roba Estesa “Descalces on tour”

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.