S'haurà de fer, preferiblement, de forma telemàtica. 

Les famílies que no disposin dels mitjans telemàtics, podran fer-ho de forma presencial del 19 al 22 de maig, amb cita prèvia.

A partir del proper dimecres 13 i fins el 22 de maig (ambdós inclosos) es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Com a prevenció davant el coronavirus, es prioritza la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, podran lliurar les seves preinscripcions de forma presencial estarà del 19 fins el 22 de maig, inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció.

Pel que fa a la preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

Llar d’Infants Municipal Els Petitons

A causa del tancament de centres per la covid-19, enguany molts centres educatius no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. És per això que la Llar d’Infants Municipal ha gravat un vídeo a través del qual es pot fer un recorregut per totes les instal·lacions del centre.

Per tal de reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament, la Llar d’Infants ha posat a disposició de les famílies un correu electrònic per fer arribar les preinscripcions, enviant la sol·licitud i la documentació acreditativa en PDF al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a qualsevol dubte les famílies poden trucar al telèfon 977 65 77 41.

       Documentació necessària

  • Fotocòpia del llibre de família.
  • Fotocòpia del DNI pare i mare.
  • Fotocòpia del llibre de vacunes de l’infant.
  • Fotocòpia de la tarja de la seguretat social de l’infant.
  • Volant de convivència.
  • Certificat mèdic.
  • Fotocòpia del títol de família nombrosa o monoparental vigent.
  • Fotocòpia del número de compte.

Preinscripció presencial amb seguretat

Per a les famílies que hagin de fer ús de la cita prèvia i la preinscripció presencial, podran obtenir a les webs dels centres la informació necessària per dur el tràmit amb total garantia de salut i seguretat. Així, els centres informaran sobre com es farà l’atenció presencial:

  • Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
  • Avisar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf
  • Recordar la recomanació de portar mascareta i guants
  • No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

D’altra banda, s’estableix la neteja diària dels espais, la ventilació periòdica de les instal·lacions; la instal·lació de mampares de protecció per als treballadors -i quan això no sigui possible, garantir al màxim la protecció individual dels treballadors-; i l’ús de mascaretes quirúrgiques, de pantalles protectores facials i de guants per personal que faci atenció al públic, així com de gel hidroalcohòlic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta