canlenfrdeitrues

Notícies

El Departament de Cultura ha posat en marxa aquesta iniciativa, dirigida als nois i noies d’entre 10 i 16 anys.

Proposa als joves llegir i compartir la creació d’un llibre mitjançant una plataforma digital que innova en el procés de millora de la comprensió lectora.

La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca s’uneix al Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat amb la iniciativa “Escriu un llibre”, a través de la qual els nois i noies d’entre 10 i 16 anys poden participar en la creació d’una obra literària amb autores i autors literaris reconeguts.

La Biblioteca podrà accedir a la plataforma Fiction Express que ofereix en exclusiva tot un seguit de títols literaris en català, castellà i anglès que es publiquen setmanalment i que permetrà als nois i noies la possibilitat d’interactuar amb els seus autors i autores escrivint la continuació de la història.

A través d’un sistema de votacions i d’un fòrum obert amb l’autor o autora, on es comparteixen idees i opinions sobre el llibre, l’autor o autora tindrà nous arguments per escriure els capítols posteriors. Aquest projecte es dirigeix a nois i noies de 5è i 6è de primària, 1er i 2on ESO i 3er i 4rt ESO.

Els objectius són fomentar la lectura, millorar la competència lectora i desenvolupar l'hàbit de llegir entre els joves. Per aconseguir-ho utilitza una metodologia única i innovadora: cada setmana es publica un capítol de cada llibre, una per cada nivell i per cada idioma, seguidament els participants tenen una setmana per llegir el capítol e interactuar, a través d'un fòrum obert, amb els autors i autores que estan escrivint el llibre i votar la millor de les tres opcions de continuïtat de la història Les seves opinions ajudaran als escriptors a escriure els capítols posteriors. Així durant 5 setmanes.

Els nois i noies interessats han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.