El museu romandrà tancat fins a nou avís. Estem treballant per poder reobrir amb totes les garanties. Mentrestant podeu fer un tour virtual per les seves instal·lacions.

La fase 1 del pla de desconfinament permet l’obertura dels museus amb un terç de l’aforament. El Museu de la Ràdio “Luis del Olmo”, ubicat al Roc de Sant Gaietà, no obrirà encara les seves portes. Hi estem treballant a porta tancada per poder fer-ho molt aviat amb totes les mesures de seguretat i d’higiene necessàries.

El Museu de la Ràdio “Luis del Olmo” està conformat per més de 550 aparells de diferents estils i èpoques des de 1820 fins a l’actualitat, així com premis concedits al periodista radiofònic al llarg de la seva trajectòria professional.

Tots els aparells pertanyen a la col·lecció privada de Luis del Olmo, peces que el periodista ha cedit a l’Ajuntament per a la creació d’aquest museu. Va ser inaugurat el 9 de juny de 2012 i ampliat amb una planta més el juliol de 2019.

El museu també disposa d’una sala dedicada a l’arquitecte i artista Josep Maria Jvjol (estret col·laborador de Gaudí). Hi ha exposats 6 canelobres i un crucifix de forja policromada, entre altres informacions sobre l’artista.

Visualitza-ho en pantalla completa

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta