canlenfrdeitrues

Notícies

Es continua prioritzant l’atenció telefònica i la gestió dels tràmits per via telemàtica a través de la Seu Electrònica.

L’OAC de l’Ajuntament tornarà a obrir les seves portes a partir del proper dilluns 18, i atendrà als ciutadans de forma presencial amb cita prèvia, en aquells casos en què no tinguin els mitjans o els coneixements per poder fer els tràmits online. 

L’Ajuntament ha pres aquesta decisió per protegir la salut dels rodencs i rodenques així com dels seus treballadors, per evitar aglomeracions a la zona d’espera, atès que només s’atendrà una única persona alhora i es garantirà la distància de seguretat de dos metres en tot moment. 

Seguintamb les indicacions sanitàries, l’atenció presencial a l’OAC es farà amb totes les mesures de seguretat i d’higiene pertinents i es demana a la ciutadania que s’hi adreci a l’Ajuntament que també les respecti. 

📞 Telèfon 977 657 009 

💻 Seu Electrònica https://rodadebera.eadministracio.cat/info.0

📩 Bústia Ciutadana http://web.rodadebera.cat/bustia

🧍🏻‍♀Atenció presencial, amb cita prèvia: trucant al 977 657 009 

Decret amb les mesures de reobertura al públic, amb cita prèvia, de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. (17/05)

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.