Notícies

Regeneració de sorra

El Servei Provincial de Costes a Tarragona durà a terme el dilluns 12 i el dimarts 13 de juny una nova actuació de regeneració de la sorra de la platja Punta d'en Guineu. La sorra serà extreta de la platja de la Pallisseta i hi treballaran en horari de 8 del matí a 6 de la tarda, per evitar molestar als veïns durant la nit. A la Pallisseta s'acordonarà la zona de treball i es mantindrà obert un tram de platja destinat al bany.

Serà la segona actuació que es duu a terme enguany a aquesta platja, després que Costes efectués a mitjans d'abril un transvasament de 20.000 metres cúbics de sorra des de la platja Costa Daurada fins la Llarga i la Punta d'en Guineu.

La decisió, pressa davant una petició de l'Ajuntament, ve donada per la necessitat de deixar a punt totes les platges per a l'inici de la temporada alta, sobretot després que aquesta petita cala hagi perdut durant els últims temporals una part de la sorra transvasada ara fa dos mesos.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.