canlenfrdeitrues

Notícies

El disseny escollit serà la portada del llibre de la Festa Major i el cartell oficial de les festes.

El cartell premiat rebrà un xec de 150 euros.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per cercar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2020, que tindrà lloc entre els dies 20 i 26 d’agost, així com la portada del llibret que el consistori edita amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que tinguin 18 anys o més en el moment de la presentació del disseny. El disseny estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2020 Roda de Berà”, i “20 al 26 d’agost”.

L’obra s’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 26 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades l’1 de juliol, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, cap de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Ricard Benimeli, responsable de l’Arxiu Municipal. Víctor Blanch, auxiliar del departament de Cultura, actuarà com a secretari.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 2 de juliol a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

En cas que, amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, la Festa Major no es pugui celebrar finalment, el disseny serà l’utilitzat per a la festa de l’any vinent.

Bases de la convocatòria del concurs del cartell i la portada del llibre de la Festa Major 2020

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.