canlenfrdeitrues

Notícies

La pandèmia del coronavirus ha requerit adaptar el servei per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants i joves.

Les activitats tindran lloc entre el 29 de juny i el 14 d’agost.

Els departaments d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Roda de Berà porten setmanes preparant l’escola i el campus d’estiu d’aquest any, amb especial cura degut a la pandèmia de la Covid-19 que ha fet replantejar ambdós serveis per tal de poder-los oferir amb totes les garanties.

D’aquesta forma, el proper dilluns 8 de juny, i fins el dia 12, s’obriran les inscripcions telemàtiques per ambdues activitats d’estiu, a través del web de l’Ajuntament. Pel que fa a les inscripcions presencials es podran fer amb cita prèvia, del 15 al 19 de juny, de les 9 a les 13.30 hores, al Punt d’Informació Juvenil, en el cas del campus, i a l’Esplai, per a l’escola d’estiu.  

Novetats i mesures de seguretat

Respecte a l’escola d’estiu, per tal de complir amb els requeriments del Ministeri de Sanitat, n’hi haurà dues independents, una a l’escola Salvador Espriu i una altra a l’escola El Cucurull, per poder fer grups més petits i que els nens i nenes d’una escola no es barregin amb els infants de l’altra.

Es faran grups de convivència de 10 nens i nenes, o nois i noies, amb un monitor o monitora, els quals no es barrejaran entre sí, i la persona responsable serà la mateixa per a totes les activitats que el grup faci durant el dia.

Les entrades i les sortides, tant per al campus com per a l’escola, es faran de forma controlada. El campus fixarà vuit punts diferents de trobada i lliurarà als pares i mares un calendari amb els punts on les famílies hauran de deixar i recollir els seus fills i filles. Quant a l’escola, es distribuiran diferents punts d’entrada i sortida, i abans de començar s’informarà a cada família quin serà el seu punt de trobada.

Els monitors i monitores vetllaran pel compliment de les mesures de seguretat, de la neteja de mans freqüent i de l’ús de la mascareta en el cas que fos necessari.

Finalment, per seguretat, es va decidir que enguany no s’oferirà el servei d’acollida de 8 a 9 del matí com tampoc el servei de menjador, de 13 a 15 hores.

 Escola d'Estiu 2020

Descarrega el fulletó informatiu de l'Escola d'Estiu

Descarrega la normativa de l'Escola d'Estiu

Campus d'Estiu 2020

Descarrega el fulletó informatiu

Descarrega la normativa

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.