Dins del Pla de reactivació econòmica de Roda de Berà, dotat amb un pressupost total de 523.000 euros, l’Ajuntament portarà a terme accions concretes per donar un impuls al comerç local.

L’Ajuntament va aprovar la passada setmana el Pla de reactivació econòmica del municipi, amb l'objectiu de pal·liar al més aviat possible les conseqüències econòmiques i socials de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Dotat amb un pressupost total de 523.000 euros, el Pla vol dinamitzar l'economia local posant especial atenció en els sectors més afectats per la crisi com són el comerç local i el turisme, tenint en compte sobretot a les pimes i als autònoms que componen el teixit econòmic de Roda de Berà.

Les mesures s’han agrupat en diferents apartats segons l’àmbit d’actuació per donar resposta a les necessitats reals de les famílies i dels empresaris del municipi.

Pel que fa al comerç local, es duran a terme diverses accions que s’agruparan dins de la campanya “REactiva’t”. Entre elles, es realitzarà un pla de dinamització en el qual s’hi estudiarà com enfortir i impulsar el comerç local definint les mesures estratègiques, els programes i les accions a implementar per pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica provocada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Altra mesura serà la creació d’una plataforma de venda online per a què els comerciants locals puguin donar-se d’alta i els serveixi com a catàleg virtual i com a plataforma de venda en línia.

Es crearan campanyes de comunicació per promocionar el petit comerç, amb sortejos a les xarxes socials, en el primer dels quals ja s’hi està treballant i es posarà en marxa d’aquí pocs dies a Instagram amb vals de compra reemborsats per l’Ajuntament, per gastar als comerços que s’hi vulguin adherir.

A més a més, l’Ajuntament ha ofert a tots els negocis i establiments comercials de Roda la possibilitat de fer publicitat sense cap cost a Roda de Berà Ràdio per promocionar el seu comerç, i enguany podran incloure la seva publicitat sense cost al llibret de la Festa Major.

Finalment, es duran a terme actuacions d’assessorament i orientació empresarial, de creació i desenvolupament d’empreses, i programes de formació d’interès per a empresaris, entre d’altres.

La regidoria de Comerç busca la implicació dels comerciants i restauradors

Per aquest motiu la regidora Rosana Dorantes ha fet una crida a treballar tots plegats. Perquè puguin assabentar-se de totes les campanyes i de les accions que des de la regidoria es vagin posant en marxa, i poder adherir-se a totes elles, ha creat el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els comerços, negocis i establiments de restauració que vulguin estar al dia de totes les novetats, notícies, concursos o sortejos, han d’enviar un correu electrònic a aquesta adreça de correu electrònic.

REactiva't

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta