canlenfrdeitrues

Notícies

La festa continuarà el dissabte 17 de juny amb la Diada Jove.

Festa Holi

El Punt d'Informació Juvenil de Roda de Berà fa 20 anys i per celebrar-ho ha preparat diverses activitats per al jovent. El tret de sortida es va donar el dissabte 10 de juny amb una festa Holi a l'aparcament del carrer Sínia, a Costa Daurada. Joves de totes les edats, i molt pares també, es van donar cita a partir de les sis de la tarda per gaudir de la festa dels colors, amb un festival amb música i ball a càrrec d'Urban Events Barcelona.

Diada Jove

La festa continuarà el proper dissabte, 17 de juny, amb la Diada Jove, una jornada plena d'activitats, des de les deu del matí a la zona esportiva municipal Eixample, per a la qual s'ha convidat als joves de la resta de municipis de la zona TRAC. Per facilitar-els-hi el transport fins a Roda de Berà un autocar passarà a buscar als joves, prèviament inscrits, per cada poble, començant a Altafulla, Torredembarra i finalment a Creixell. Arribaran a la parada d'autobús de l'avinguda de l'Avenc, al costat del PIJ rodenc, i allà el grup de batucada Petafort del Vendrell els hi estarà esperant per acompanyar-los fins a la zona esportiva.

Entre les activitats planificades hi haurà tir amb arc amb un instructor de l'associació Toxophílica, una sessió de zumba a càrrec d'una jove rodenca i piscina gratuïta durant tot el dia.

A més a més, en el marc d'aquesta diada, a partir de les quatre de la tarda, s'han preparat diverses actuacions per gaudir d'un Got Talent a la rodenca, tot i que sense jurat ni guanyadors, per al qual es va fer una crida a tots els joves de la zona TRAC amb algun talent especial, perquè hi actuessin.

Festa Holi
Festa Holi

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.