canlenfrdeitrues

Notícies

Aquest segell de la Cambra de Comerç de Tarragona acredita que el comerç que el llueix ha elaborat un protocol i una guia de bones pràctiques per fer front a la Covid-19.

Amb l’objectiu de donar suport al comerç en l’etapa de la reactivació econòmica, la Cambra de Tarragona ha impulsat el Segell Comerç de Confiança. La iniciativa es visualitzarà als establiments adherits amb un distintiu, que acredita que el comerç que el llueix ha elaborat un protocol i una guia de bones pràctiques d’acord a les directrius de la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i que han estat validades i aprovades pel Ministeri de Sanitat.

Disposar d’aquest Segell suposa diferents avantatges com tenir una acreditació reconeguda que permet reforçar la relació comercial i de confiança amb els clients; garantir la imatge de negoci adaptat als nous requeriments comercials durant la desescalada i l'etapa post-covid; i donar la seguretat als clients de ser un negoci que vetlla per la seguretat, la salut i la prevenció tant dels treballadors com dels propis clients.

Aquest segell es pot sol·licitar mitjançant la plataforma de gestió de tràmits (e-Tràmits) de la Cambra, o bé per correu electrònic adjuntant el formulari de sol·licitud que la Cambra posa a disposició del interessats a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La documentació necessària i tota la informació es pot consultar a la pàgina web de la Cambra de Comerç de Tarragona: https://www.cambratgn.com/altres-serveis/segell-comerc-de-confianca

Cost subvencionable

El preu de l’emissió del certificat és de 50 euros i el segell adhesiu de 7 euros, més l’IVA. Aquesta despesa, però, podrà ser subvencionada per l’Ajuntament dins de les bases d’ajuts a autònoms, microempreses i pimes aprovada per l’Ajuntament, atès que en les seves bases es detalla que ho poden ser les despeses que es generin dins dels dos mesos des de la finalització de l’estat d’alarma, és a dir, fins el 21 d’agost.

Per aquest motiu, els comerços que es vulguin adherir al Segell Comerç de Confiança podran incloure aquesta despesa dins de la subvenció de l’Ajuntament.

 

Segell Comerç de Confiança

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.