L’objectiu és dinamitzar el comerç local i la restauració, dins de la campanya REactiva’t.

Es podrà participar del 21 de juny al 2 d’agost. Cada setmana se sortejaran vals de 50 euros per gastar als comerços adherits al concurs.

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament, encapçalada per Rosana Dorantes, vol impulsar la reactivació del comerç local i sota el paraigua del Pla de reactivació econòmica de Roda de Berà està treballant en la planificació de tota una sèrie d’accions per aconseguir-ho, tot plegat dins de la campanya REactiva’t.

Una de les primeres serà la posada en marxa del primer concurs d’Instagram #FemPobleRdB, per incentivar l’adquisició de productes i serveis als comerços, negocis i establiments de restauració que s’hi vulguin adherir al concurs.

Es posarà en marxa el proper 21 de juny i s’allargarà fins el 2 d’agost. Durant aquestes sis setmanes les persones que vulguin participar (majors de 16 anys) hauran de seguir els passos que s’han marcat a les bases.

Primer, ser seguidor del compte a Instagram de l’Ajuntament @ajrodadebera. Fer-se una foto dins d’un dels establiments adherits al concurs, ensenyant, per exemple, un producte comprat, un pentinat dins d’una perruqueria, la foto d’un plat de menjar dins d’un bar o restaurant, etc. Seguidament hauran de publicar la fotografia al seu compte personal, etiquetar l’Ajuntament, afegir la ubicació de l’establiment, i comentar la foto amb el hashtag #FemPobleRdB.

Entre totes les fotografies publicades cada setmana, i que compleixin els requisits, se sortejaran diversos vals de 50 euros per gastar a un dels comerços adherits. La quantitat de vals sortejats dependrà del número d’establiments que s’hi vulguin sumar al concurs.

Els guanyadors setmanals es publicaran cada dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Comerços adherits

Al concurs es podrà sumar qualsevol comerç, negoci o establiment de restauració que vulgui reactivar la seva activitat econòmica i promocionar-se al costat de l’Ajuntament.

Hauràn d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i omplir aquest formulari web http://web.rodadebera.cat/comerc/fempoblerdb abans del 18 de juny.

La llista d’establiments adherits es publicarà el dia 19 de juny a les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Descarrega aquí les bases del 1r Concurs d’Instagram #FemPobleRdB

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta