Notícies

Unes 1.300 persones van assistir divendres passat a la Nit dels Campions que va tindre lloc al Poliesportiu Municipal de Roda de Berà, per segon any consecutiu. Com cada temporada, la Federació Catalana de Futbol va premiar els equips que s’han proclamat campions de lliga de la seva categoria. A Roda de Berà es van lliurar els trofeus dels campions dels equips de la zona de Tarragona. A més, també es van donar alguns premis especials dels quals en va destacar al del president del Club Atlètic Roda de Barà, German Mancera.

A l’acte han assistit l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; la regidora d’esports, Cèlia Treserres; el representant territorial de l’esport de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana; el diputat al Parlament de Catalunya Jordi Sendra; el president del Consell Esportiu del tarragonès, Raül Font; el directiu i delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives; i el també directiu de la Federació Ricardo Pacheco.

En aquesta Nit dels Campions també s’han entregat dos premis fair play per reconèixer les bones conductes dels clubs durant la temporada. Enguany, ha rebut aquest guardó el Club Montroig perquè un equip Juvenil va decidir deixar-se marcar un gol en adonar-se’n que en el darrer gol anotat per ells el porter adversari estava al terra. I el segon premi fair play ha estat pel Racing Club de Futbol Bonavista i Turó Montroig perquè abans de començar un partit en el barri tarragoní de Bonavista, pares, jugadors i entrenadors van tenir la iniciativa de sortir tots junts, sense separar-se i intercalant jugadors d’ambdues entitats per donar suport a les campanyes de respecte i de no violència engegades per la Federació Catalana de Futbol.

Nit dels Campions de Tarragona 2017
Nit dels Campions de Tarragona 2017
Nit dels Campions de Tarragona 2017
Nit dels Campions de Tarragona 2017

Pots trobar més imatges a la galeria de la Federació Catalana de Futbol.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.