canlenfrdeitrues

Notícies

El passat dissabte a la tarda diferents espais del Roc de Sant Gaietà van acollir la 3a Trobada de Corals, organitzada per l’Associació Atzavara de Roda de Berà.

L’esdeveniment musical va comptar amb la participació de més d’una seixantena de cantaires, pertanyents a les diferents corals convidades: la Coral Verge de Berà, sota la direcció de Jordi Solé, la Coral La Gornal-La Llinyola, dirigida per Laia Batlle, i la Coral Gospel de Santa Oliva, encapçalada per Kim Karni.

El punt de trobada va ser l’església de Sant Llorenç a les 6 de la tarda, on es va fer la presentació i els cantaires van poder escalfar la veu abans d’anar als espais escollits dins del Roc. Les corals van cantar, de forma simultània, en tres indrets emblemàtics diferents durant 15 minuts i, finalment, es van trobar a la plaça Bori Tallada on cada coral va interpretar una cançó. Per acabar, les tres corals van cantar el Cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

Per finalitzar la jornada els participants van gaudir d’un pica-pica a l’antic port del Roc. Tots els i les cantaires van ser obsequiats amb un barret de solapa, fet artesanalment pel grup de voluntariat del Centre de Dia Marinada.

A la Trobada de Corals hi van assistir les regidores Teresa Ferré i Isabel Mondéjar, i els regidors José Ibort i Rafael Luna.

3a Trobada de Corals
3a Trobada de Corals
3a Trobada de Corals
3a Trobada de Corals

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.