L’edició de 2020 s’estrenarà el proper dissabte, a les 10 de la nit.

La mascareta serà obligatòria per accedir a l’espai, i s’haurà de guardar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres.

Estiu a la Pedrera 2020

La Pedrera de l’Elies tornarà a omplir-se de música i cultura aquest estiu. Arran de l’èxit assolit en les darreres edicions, la regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, ha tornat a programar espectacles, concerts i projeccions en aquest escenari incomparable de Roda de Berà.

Enguany sonarà amb ritmes de jazz, de rumba catalana, de lírica o del pop rock més autèntic de la dècada dels 60. Totes les propostes estan programades les nits dels dissabtes de juliol i agost, i són gratuïtes.

La fusió del soul, reggae i pop dels barcelonins La Folie serà l’encarregada de donar el tret de sortida aquest proper dissabte. La formació presentarà el seu nou senzill, ECO. Una altra formació que combina estils, tot i que molt diferents, és Xavi Quartet, els qui pujaran a l’escenari de la Pedrera l’11 de juliol. Portaran la seva fusió de jazz amb altres sons com el funk, els ritmes llatins i la música mediterrània.

Els amants de l’òpera i les sarsueles delectaran els seus sentits amb la Gala Lírica del 18 de juliol. La soprano Eugènia Montenegro, la mezzosoprano Anna Gomà i el baríton Joan Garcia, acompanyats per Laia Armengol al piano, interpretaran àries, duets i tercets d’obres de Verdi, Puccini o Mozart, entre d’altres.

La música de Leonard Cohen, Ray Charles, Red Hot Chili Peppers o Van Morrison arribarà de la mà de Tokaji Quartet el 25 de juliol. La formació de veu, guitarra, violí i viola oferirà un recorregut per la música rock dels últims temps.

La proposta de Gemma Humet per a l’1 d’agost és un jazz amb compromís social. La cantant i pianista, que ha col·laborat amb Toni Xuclà posant veu a dos poemes musicats de Salvador Espriu, presentarà el seu segon disc Encara, on aposta per explorar noves sonoritats fins ara inèdites.

La recta final de l’Estiu a la Pedrera arribarà amb tres plats forts. El Petitet, l’hereu del tron de la rumba catalana, va crear l’any 2015 l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval i el 2017 va dirigir la formació al Teatre del Liceu en l’espectacle Petitet i la seva rumba simfònica. Arran d’aquesta proposta va sorgir una gira que l’ha portat per molts escenaris de tot el país, i amb la qual hi farà una parada a Roda el 8 d’agost.

La mítica banda Els Sírex aterrarà a la Pedrera el 15 d’agost, amb el disc Que nos quiten lo bailao. I per posar punt i final a aquesta edició, el 29 d’agost es projectarà un dels films seleccionat pel FIC-CAT. En aquesta ocasió serà La vida sense la Sara Amat, de Laura Jou, premi del públic i millor direcció de fotografia de l’edició de 2019.

 

Mesures de seguretat

Per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat de la nova fase de represa i evitar possibles contagis, per accedir a l’espai de la Pedrera de l’Elies serà obligatori l’ús de la mascareta; s’haurà de mantenir la distància mínima de seguretat; i l’aforament serà limitat.

 

Estiu a la Pedrera 2020

Descarrega el programa d'Estiu a la Pedrera 2020.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta