canlenfrdeitrues

Notícies

Informarà als ciutadans i vetllarà perquè la gestió dels residus es faci correctament. També identificarà abocaments de brossa no permesos i s’aixecaran actes de denúncia en els cassos en què no es faci bé.

A partir d’avui, i durant els mesos de juliol i agost, el departament de Serveis Tècnics incorporarà un Inspector del servei de recollida de residus municipals. Aquesta figura forma part de les millores que el consistori ha anat incorporant al servei de gestió de residus, i de la campanya que es posarà en marxa per ajudar al ciutadà a reciclar els seus residus de forma més eficient.

A més a més, l’informador es fa molt necessari en uns moments en què l’Ajuntament ha detectat durant les darreres dues setmanes un repunt en l’incivisme, amb abocaments incontrolats de brossa i voluminosos a l’espai públic.

Efectuarà la seva tasca durant cinc dies a la setmana, i principalment informarà als ciutadans, als comerciants i als restauradors com poden fer la gestió de les escombraries de manera més eficient; sobre les ubicacions dels nous contenidors, els millors horaris per dipositar la brossa, sobre les freqüències de buidatge, i incentivarà el reciclatge de les diferents fraccions.

A banda de la tasca informativa, també vetllarà pel bon funcionament del servei, detectarà abocaments incontrolats d’escombraries i de restes vegetals a la via pública, i identificarà als infractors, i farà propostes de sanció si fos necessari.

Amb la creació d’aquesta figura el consistori vol acabar amb els problemes d’incivisme detectats durant les últimes setmanes, com escombraries llençades a la via pública quan els contenidors continuaven buits; professionals de la jardineria abocant restes vegetals als contenidors destinats als particulars; o brossa abandonada al mig del carrer tot i no haver-hi contenidors.

Brossa a la via pública

Imatges com aquesta són les que vol evitar l'Ajuntament amb la creació de la nova figura d'inspector/informador. En aquest cas els contenidors estaven buits i tota la brossa s'havia abocat a la via pública.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.