canlenfrdeitrues

Notícies

El Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà ha fet 20 anys i per celebrar-ho, entre altres activitats, va organitzar la Diada Jove el passat dissabte 17 de juny.

L’escenari escollit per a la celebració van ser les instal·lacions de la zona esportiva municipal Eixample. El PIJ rodenc va voler fer partícips als altres Punts d’Informació de la Zona Trac, convidant als joves de Torredembarra, Altafulla i Creixell. Per facilitar-els-hi el transport fins a Roda de Berà, un autocar va passar a buscar els joves dels municipis veïns i els va deixar a la parada d’autobús de l’avinguda de l’Avenc. Allà els esperava el grup de percussió “Petafort” del Vendrell, que els va acompanyar fins a la piscina municipal.

Durant tot el dia l’entrada a la piscina va ser gratuïta, i els joves van poder fer tir amb arc, gràcies a José Miguel Bandeira, instructor de l’Associació Toxophílica de Catalunya.

Dies abans de la celebració, el PIJ havia fet una crida als joves amb algun talent especial, per tal de preparar actuacions per a la Diada Jove. A la tarda hi va haver les actuacions de Naget, al piano i Coty, cantant; del grup de Rap dels Joves d’Altafulla; de judo amb joves de Roda per part de Dojo Roda; el grup de roc “Novena Senda” d’Altafulla, i, finalment “Los Cierra Bares-LCB”, de Vilafranca del Penedès, van ser els encarregats de tancar les actuacions.

A la Diada Jove hi va assistir el regidor de joventut de l’Ajuntament de Roda de Berà, Manel González. Des del Punt d’Informació Juvenil s’agraeix a tots els i les joves la seva implicació en aquesta gran celebració.

Diada Jove
Diada Jove
Diada Jove
Diada Jove
Diada Jove

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.