Les sessions tindran lloc a l’antic port del Roc de Sant Gaietà.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de les regidories de Cultura i de Turisme, ha impulsat aquest estiu l’Espai FIC-CAT, una iniciativa organitzada conjuntament entre el consistori rodenc i el Festival Internacional de Cinema en Català. El programa està format per cinc sessions de projecció que tindran lloc a l’antic port del Roc de Sant Gaietà durant els mesos de juliol i agost. Totes les sessions seran a les 10 de la nit.

La primera projecció serà el divendres 17 de juliol, i els espectadors podran gaudir amb el llargmetratge ‘L’adopció’, de Daniela Fejerman. El treball va obtenir el premi del Jurat a la Millor Direcció del FIC-CAT 2016.

El divendres 24 de juliol, l’antic port acollirà la projecció de ‘Estiu 1993’, llargmetratge dirigit per Carla Simón, premi del Jurat i premi Nova Crítica al millor llargmetratge del FIC-CAT 2017.

El divendres 31 de juliol es visionarà el llargmetratge de Sergi Portabella, ‘Jean François i el sentit de la vida’, que va obtenir el premi del Jurat a la Millor Localització al FIC-CAT 2018.

La següent sessió serà el divendres 7 d’agost, amb ‘7 raons per fugir’, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, treball que va formar part de la Selecció Oficial FIC-CAT 2019.

Finalment, s’ha programat una sessió de 4 curtmetratges, que tindrà lloc el divendres 14 d’agost. Es projectaran: ‘L’escarabat al final del carrer’, de Joan Vives; ‘Tàndem’, d’Alba Salmerón, ‘Suc de síndria’, d’Irene Moray; i ‘Mar’, de Fèlix Colomer.  

Les projeccions, a més a més, seran presentades per algun membre de l’equip tècnic i/o artístic de la pel·lícula. Fins al moment, han confirmat la seva presència els directors i directores Daniela Fejerman, Esteve Soler, Alba Salmerón, Fèlix Colomer i Laura Jou; la productora Valérie Delpierre; i l’actor Max Megías.

7 raons per fugir
Presentació del film '7 raons per fugir', al FIC-CAT 2019. 
 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta