Fins al 14 d’agost, cada divendres es projectarà, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà, una selecció elaborada pel comitè del Festival.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de les regidories de Cultura i de Turisme, ha impulsat aquest estiu l’Espai FIC-CAT. La iniciativa, organitzada conjuntament entre el consistori i el Festival Internacional de Cinema en Català, ha programat cinc sessions de projecció que tindran lloc a l’antic port del Roc de Sant Gaietà tots els divendres, a les 10 de la nit, fins el 14 d’agost.

La primera d’elles va tenir lloc el passat divendres, amb el llargmetratge ‘L’adopció’, de Daniela Fejerman. El treball va obtenir el premi del Jurat a la Millor Direcció del FIC-CAT 2016.

Les properes sessions seran:

24 de juliol: ‘Estiu 1993’, llargmetratge dirigit per Carla Simón, premi del Jurat i premi Nova Crítica al millor llargmetratge del FIC-CAT 2017.

31 de juliol: ‘Jean François i el sentit de la vida’, de Sergi Portabella, que va obtenir el premi del Jurat a la Millor Localització al FIC-CAT 2018.

7 d’agost: ‘7 raons per fugir’, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, treball que va formar part de la Selecció Oficial FIC-CAT 2019.

14 d’agost: Sessió de 4 curtmetratges. Es projectaran: ‘L’escarabat al final del carrer’, de Joan Vives; ‘Tàndem’, d’Alba Salmerón, ‘Suc de síndria’, d’Irene Moray; i ‘Mar’, de Fèlix Colomer.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta