Les sessions seran preferentment virtuals.

La regidoria d’Ocupació, encapçalada per Manel González, va fer un salt qualitatiu a finals de 2019 per poder oferir un ventall més ampli i personalitzat dels serveis relacionats amb el món laboral i la cerca de feina. La Borsa de Treball Municipal es va reconvertir en el departament d’Ocupació i es va iniciar un projecte d’activació de l’àrea molt ambiciós.

Amb la pandèmia de la Covid-19 molts dels projectes van quedar aturats, però gràcies a les noves tecnologies alguns d’ells s’han adaptat i s’han pogut continuar oferint als usuaris del servei.

A partir d’aquesta setmana l’àrea torna a activar el servei de coaching professional, una eina que des de que es va posar en marxa al desembre de 2019 ha esdevingut de gran utilitat per aquells rodencs i rodenques que estiguessin cercant feina o volguessin millorar l’actual.

Les sessions són a càrrec d’un coach professional, individuals i adaptades a les competències i característiques de cada usuari, per tal d’orientar-lo i ajudar-lo en el procés de recerca de feina. Donades les actuals circumstàncies, les sessions seran preferentment virtuals, tot i que també es podran preveure sessions presencials amb totes les mesures de seguretat.

Aquest nou programa s’allargarà fins al 31 de desembre.

Per a més informació cal trucar a la Borsa de Treball, al telèfon 977 65 77 83. 

Imatge de la presentació, al desembre de 2019. 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta