canlenfrdeitrues

Notícies

Cada divendres es projecta, a l’antic port del Roc de Sant Gaietà, una selecció dels millors films del Festival.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de les regidories de Cultura i de Turisme, continua amb l’Espai FIC-CAT, gràcies a la col·laboració del Festival.

El passat divendres, a partir de les deu de la nit, va tenir lloc la projecció “Estiu 1993”, un llargmetratge dirigit per Carla Simón, que va ser premi del Jurat i premi Nova Crítica al millor llargmetratge del FIC-CAT 2017.

Les properes sessions seran:

31 de juliol: ‘Jean François i el sentit de la vida’, de Sergi Portabella, que va obtenir el premi del Jurat a la Millor Localització al FIC-CAT 2018.

7 d’agost: ‘7 raons per fugir’, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, treball que va formar part de la Selecció Oficial FIC-CAT 2019.

14 d’agost: Sessió de 4 curtmetratges. Es projectaran: ‘L’escarabat al final del carrer’, de Joan Vives; ‘Tàndem’, d’Alba Salmerón, ‘Suc de síndria’, d’Irene Moray; i ‘Mar’, de Fèlix Colomer.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.