Ho va fer amb una proposta única molt especial.

Joan Ximénez, més conegut com ‘Petitet’, va prometre la seva mare quan va morir portar la rumba a un gran teatre de Barcelona. A l’octubre de 2017 va poder complir la seva promesa dirigint la seva banda de rumba i simfònica, l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval, formada per 27 músics, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Després d’aquell esdeveniment únic va sorgir una gira per tot el país. L’espectacle va arribar dissabte passat a la Pedrera de l’Elies, un concert amb el que l’hereu del tron de la rumba catalana va voler mostrar el gir simfònic que li ha donat al gènere musical, conscient que el so més tradicional, el del gran Peret, és impossible de reviure.

La Covid-19 va fer reduir el nombre de músics que el van acompanyar a l’escenari de l’Estiu a la Pedrera, dos cantants i deu músics amb instruments de percussió, corda i vent, en un espectacle únic i original que va fer gaudir als prop de dos-cents assistents, amb un aforament complert.

Propera cita

Els Sírex reviuran joventuts el proper dissabte, a partir de les deu de la nit, a l’Estiu a la Pedrera. La mítica banda de la dècada dels 60 tornen, mig segle després de la seva eclosió, amb la gira “Que nos quiten lo bailao”, i faran ballar asseguts a les seves cadires a tots els presents.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta