Amb la seva gira “Que nos quiten lo bailao”.

Els Sírex, la mítica banda del pop rock espanyol dels anys seixanta, va rejovenir la Pedrera de l’Elies el passat dissabte a la nit amb un concert en el que els seus membres van demostrar que l’edat és només un número.

Amb un esperit incansable sobre l’escenari, amb la seva gira “Que nos quiten lo bailao” la banda va recordar totes aquelles cançons que els van portar a l’èxit, ara fa més de mig segle, així com alguns dels temes nous.

Antonio Miquel Cervero, líder i vocalista de la banda, conegut popularment com Leslie, es va mostrar encantat de poder actuar a Roda de Berà, “després de dinou concerts suspesos”, i amb un públic “tan catxondo”, com va dir.

Els assistents van tornar a omplir l’aforament, mantenint la distància de seguretat. No van poder omplir la pista de ball, com segur els hagués agradat, degut a les restriccions per la Covid-19, però asseguts a les seves cadires ho van donar tot amb les cançons de la seva joventut.

La darrera cita d’aquest cicle de l’Estiu a la Pedrera serà el proper 29 d’agost, a les deu de la nit, amb la projecció de la selecció FIC-CAT, amb el film “La vida sense la Sara Amat”, de Laura Jou, premi del públic i millor direcció de fotografia de l’edició de 2019 del Festival.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta