Van participar a la prova entre el 15 i el 19 d’agost a través de l’app Strava.

Un total de 45 corredors i corredores van participar entre el 15 i el 19 d’agost al 1r Trail Virtual de la Festa Major. La pandèmia de la Covid-19 va fer replantejar a la regidoria de Festes i Cultura el programa de la festa, adaptant-lo a les actuals circumstàncies. Per la dificultat de garantir totes les mesures de seguretat necessàries, l’organització va decidir celebrar la ja tradicional cursa en format virtual.

Així, durant aquests 5 dies els runners inscrits van participar-hi recorrent els 5,3 quilòmetres amb l’aplicació Strava, en el moment en què ho van desitjar.

El més ràpid va ser Marc Llebaria, amb un temps de 20:05; seguit per Juan Mena (20:44) i per Illàn Tomàs (21:07). Pel que fa a les fèmines, Ana Galvez ha estat la guanyadora, amb un temps de 27:33; seguida per Pepi Galvez (31:33) i per la nostra regidora Rosana Dorantes (49:50).

El preu d’inscripció era de 2 euros, un cost simbòlic que s’ha destinat, en la seva totalitat, al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.


Resultats Trail Virtual 2020 - Masculí


Resultats Trail Virtual 2020 - Femení

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta