canlenfrdeitrues

Notícies

En modalitat de mobilitat horitzontal interadministrativa.

L’Ajuntament ha obert avui la convocatòria per a la presentació de sol·licituds al procediment de selecció per proveir una plaça d’agent de Policia Local reservada a la mobilitat horitzontal interadministrativa.

El procediment serà mitjançant concurs-oposició en la modalitat de torn lliure i constarà de dues fases. La primera, d’oposició, consistirà en una prova teòrica amb un supòsit pràctic relacionat amb les tasques pròpies del lloc de treball, i un test de 50 preguntes; una prova d’aptitud física; una prova psicotècnica; i un reconeixement mèdic, totes elles de caràcter obligatori i eliminatori.

Pel que fa a la fase de concurs, es valoraran els mèrits al·legats i acreditats pels aspirants, d’acord amb l’antiguitat, recompenses i distincions, titulacions acadèmiques, formació professional i el nivell de coneixement de la llengua catalana.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 13 de setembre.

Tota la informació del procés de selecció, els requisits i el temari de les proves es poden consultar a les bases reguladores.

Model instància

Codi de barres pagament taxa

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.