El primer equip del Club Atlètic Roda de Berà va disputar dissabte el 19è Trofeu Lluís Marco, el tradicional partit de Festa Major, que enguany va tenir com a equip convidat el CF Vilanova i la Geltrú de Primera Catalana. Va ser el primer partit de la nova temporada per al conjunt rodenc que es va disputar a porta tancada per complir amb les mesures de seguretat.

El conjunt del Garraf, que milita una categoria per sobre dels rodencs, va demostrar la seva superioritat imposant-se per 0 a 7. Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà, va lliurar el trofeu als campions i, Remei Gavaldà, presidenta del club, va fer entrega el trofeu al capità, Marc Castro, com a segon classificat.

La nova plantilla del Roda, que tornarà a competir a la Segona Catalana, està marcada per la renovació a la banqueta amb l'arribada de Nando Cantón, exporter rodenc, que substitueix Dani Sereno. A més, la plantilla s'ha reforçat amb les incorporacions dels joves Joel Sánchez i Jorge Mitrani, provinents del juvenil nacional del Vila-seca, i de Guillem Ximénez, provinent del juvenil divisió d'honor del Nàstic; i el retorn de jugadors més veterans com Simo Bouacha, Victor Contreras i Dani Bello.

La Federació Catalana de Futbol, va marcar l'inici de la nova temporada per al cap de setmana del 3 i 4 d'octubre i amb el canvi destacat de la separació del grup de Segona Catalana en dos subgrups, un amb 10 equips de la zona de l'Ebre i un altre amb 10 de la zona més propera a Tarragona. Els 5 primers classificats dels dos subgrups faran una segona lliga per disputar l'ascens i els 5 últims el descens. El conjunt rodenc disputarà el primer partit dissabte 3 d'octubre al camp de Bonavista a les 17:00h.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta