Les inscripcions s’allargaran fins a finals de mes i el nou curs 2020-21 s’iniciarà l’1 d’octubre.

El nombre màxim d’alumnes per classe serà de 20, i es garantirà el compliment de totes les mesures de seguretat.

La regidoria d’Ensenyament es prepara per començar el nou curs escolar. L’Escola d’Adults Mediterrani ha posat en marxa les inscripcions per al curs 2020-21, que s’iniciarà l’1 d’octubre, amb l’esperança de poder completar-lo. L’Escola també ha treballat per adaptar-se a la nova normalitat i garantir totes les mesures de seguretat dins de l’aula. Per aquest motiu, els grups seran reduïts per poder mantenir la distància, i només s’admetran vint alumnes per curs, la mascareta serà obligatòria així com la higiene freqüent de mans.

Per evitar la presencialitat a l’hora d’efectuar les inscripcions, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament ha fet un pas endavant i s’ha adaptat a les circumstàncies per facilitar la inscripció telemàtica. Així, només caldrà descarregar el formulari al web de l’Ajuntament, a l’apartat de l’Escola d’Adults, omplir-lo amb les dades personals de l’alumne i enviar-lo, juntament amb una fotografia de carnet, per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’alumne rebrà un correu amb la confirmació de la inscripció i un codi de barres amb el qual podrà fer l’ingrés de l’import del curs.

Els cursos disponibles són nou, alfabetització i neolectora, els dimarts, dimecres i divendres de 16.30 a 18h; català d’acollida, els dimecres de 15 a 17h i de 18 a 20h (aquest grup ja està complet); preparació per a les proves lliures GES, de dilluns a divendres de 9.30 a 13h; ofimàtica, els divendres de 10 a 11.30h; cine-fòrum, els dijous de 19.15 a 22h; llengua per a estrangers, dimarts i dijous de 15 a 17h, o de 18 a 20h (aquest grup ja està complet); escriu en català, els dijous de 17.30 a 19h, per a les proves lliures dels nivells B2 i C1; anglès, els dimarts de 9.30 a 11.30h, per assolir un nivell bàsic per a aturats i jubilats; i edició fotogràfica i de vídeo, els dimarts de 17 a 19h.

L’horari d’inscripció és de dilluns a divendres de 9.30 a 13h i els dimarts i dijous de 17 a 19h, tot i que es recomana fer-la per via telemàtica.

Per a més informació cal trucar al 977 65 76 63 o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Inscripcions

Passos a seguir per formalitzar la inscripció

Formulari d'inscripció

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta