canlenfrdeitrues

Notícies

Avui hem celebrat una Diada Nacional de Catalunya en un any atípic i diferent. La regidoria de Cultura i Festes s’ha adaptat a les circumstàncies i ha organitzat un acte institucional molt especial i que ha permès garantir totes les mesures de seguretat i d’higiene.

A les 11 del matí la zona enjardinada del carrer Tarragonès ha acollit un concert de violoncel amb recital de poemes. La violoncel·lista Svetlana Tovstukha, acompanyada per la rapsoda altafullenca Joana Badia, han ofert un magnífic espectacle dedicat a la cultura catalana que ha fet les delícies de tots els presents.

Seguidament ha tingut lloc l’ofrena floral al president Francesc Macià. De dos de dos, l’Ajuntament, agrupacions polítiques i entitats rodenques participants han anat accedint a la plaça Francesc Macià. En primer lloc, l’alcalde Pere Virgili i la regidora Teresa Ferré, en representació de l’Ajuntament; els regidors Frederic Royuela i Rosana Dorantes, per Tria Roda; la regidora Eva Giménez i Jordi Peidro, representant Esquerra Republicana de Catalunya; el regidor Albert Martín i Sònia Molas, per Junts per Roda; Irene Crespiera i Anna Cortadella, en representació de l’ANC de Roda de Berà; Encarna Ramírez i Luis Miralles, per Roda en Comú; i Jordi Larripa i Montserrat Arandes, representant l’associació d’Amarradors Port Berà.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.