La primera tindrà lloc des de demà fins al 22 de setembre, i la dedicada a l’esport del 28 de setembre al 3 d’octubre.

La regidoria d’Esports ha preparat les diferents activitats.

La Setmana Europea de la Mobilitat 2020 té com a lema “Per una mobilitat sense emissions”. Degut a la situació actual de pandèmia, la regidoria d’Esports no podrà celebrar la tradicional caminada saludable pel terme com tampoc la pedalada popular que cada any tenia lloc durant aquesta setmana. No obstant, ha recopilat al web de l’Ajuntament una sèrie de rutes saludables per poder fer en família.

A més a més, per afegir-hi més emoció, entre totes les persones que del 16 al 22 de setembre comparteixin una foto a les seves xarxes socials practicant esport -caminant, corrent, amb bicicleta, jugant a pàdel, fent ioga, etc.- amb el hashtag #esportRdB i etiquetant el departament d’esports de l’Ajuntament @esportsrdb, se sortejaran productes esportius.

La Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per combatre el sedentarisme, se celebrarà del 23 de setembre al 30 de setembre, tot i que a Roda de Berà s’allargarà fins al 4 d’octubre.

El tema central de la campanya és “#BeActive”, amb el què s’anima totes les persones a practicar alguna activitat esportiva, i amb aquesta premissa la regidoria d’Esports ha organitzat diferents activitats.

Del 28 de setembre al 3 d’octubre a la zona esportiva municipal Eixample tindrà lloc un torneig de pàdel. Les inscripcions ja es poden tramitar a través del telèfon 671 063 655, i tenen un cost de 10 euros per jugador. Les places són limitades i hi haurà premis per als finalistes.

El dissabte 3 d’octubre, els diferents espais de la zona esportiva municipal Eixample acollirà diverses activitats esportives. De 9 a 12 hores, se celebrarà un torneig infantil de pàdel, per a infants de 9 a 12 anys i de 13 a 15 anys. En aquest cas la inscripció és gratuïta. De 10 a 14 hores, tindrà lloc una activitat de tir amb arc; a partir de les 12, una sessió d’aeròbic i a les 17 hores, una clase de ioga i chi kung.

I finalment, el diumenge 4 d’octubre, qui vulgui podrà tornar a gaudir d’una sessió de ioga i chi kung, a les 10 del matí, i d’una sessió d’aeròbic, a les 12.

Totes les activitats són gratuïtes. Durant la celebració de totes elles es garantirà el compliment de les mesures de prevenció i d’higiene necessàries per evitar contagis.

Setmana Europea de la Mobilitat: Ruta per Roda de Berà
 
Setmana Europea de l'Esport

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta