Són 120 hores de formació impartida per Femarec.

L’Escola d’Adults Municipal “Mediterrani”, fora de la seva oferta formativa pròpia, torna a oferir nous cursos per a treballadors en actiu, que estiguin actualment en un ERTO o persones en situació d’atur. Els cursos estan subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i seran impartits per Femarec.

Els dos primers són “Habilitats de comunicació” i “Lideratge d’equips”, amb 30 hores de formació en línia cadascun i destinats a professionals en actiu o en un ERTO. El tercer, “Comptabilitat bàsica”, té una durada de 60 hores, i es poden inscriure tant treballadors en actiu o que estiguin en un ERTO, com persones desocupades. Tots tres s’iniciaran el proper 1 d’octubre.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà el document DARDO, en el cas de les persones aturades, o la capçalera de la última nòmina, una fotocòpia del DNI (per les dues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta