canlenfrdeitrues

Notícies

Ahir al matí l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, va rebre la cònsol general del Regne del Marroc a Tarragona, Saloua Bichri.

Durant la visita, l’alcalde li va explicar la situació actual al nostre municipi i les relacions amb la comunitat marroquí, destacant una convivència positiva entre comunitats.

Fruit d’aquesta reunió, i de l’interès mostrat per ambdues parts, es van emplaçar a trobar una data, quan la situació de la pandèmia ho permeti, per fer una trobada amb les famílies marroquines de Roda de Berà.

Actualment, a Roda de Berà hi viuen persones de gairebé una seixantena de nacionalitats diferents. Entre aquestes, la comunitat majoritària és la provinent del Marroc, amb un total de 438 empadronaments.

Al municipi, des de fa molts anys i amb l’objectiu de posar a l’abast eines i recursos que facilitin la seva integració al poble i al país, l’Escola d’Adults Municipal ofereix diversos cursos formatius com alfabetització o aprenentatge de català i de castellà, entre d’altres.

L’alcalde va voler obsequiar la cònsol amb un parell de llibres sobre la història i el patrimoni de Roda de Berà, fet que la cònsol va agrair.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.